Deniz Seki arkadaşlarıyla fotoğraf paylaştı! Herkes

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, perşembe günleri gelenekselleşen akıma uyarak yıllar öncesinde arkadaşlarıyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Seki'nin fotoğrafındaki genç erkek ise İBB Ekrem İmamoğlu'na benzetildi.

Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 17:37:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Geçtiğimiz hafta şarkı söylerken sahne ile ışık platformu arasındaki boşluğa düşen ünlü şarkıcı Deniz Seki, perşembe günlerinin akımına uyarak yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının fotoğrafındaki kişi ise herkesin aklına aynı ismi getirdi.

HERKES EKREM İMAMOĞLU ZANNETTİ

Bir süredir ailesinin sağlık sorunlarıyla uğraşan Seki, bu defa da bir TBT ile takipçilerinin karşısına çıktı. Meslektaşı Emel Müftüoğlu ile birlikte görüldüğü bir kareyi takipçileriyle paylaşan Deniz Seki'nin bu karesine son derece ilginç yorumlar yapıldı. Deniz Seki'nin, 'Güne bir #tbt ile başlayalım o zaman' notuyla paylaştı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, fotoğraftaki kişiyi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu zannetti. Birkaç yorumcu ise fotoğraftaki erkeğin usta oyuncu Yalçın Menteş olabileceğini iddia etti.

 

 

Seki'nin son paylaştığı fotoğrafa çok sayıda "Arkadaki Ekrem İmamoğlu mu?" yorumu yapıldı. Seki ise konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

SAHNEDEN DÜŞMÜŞTÜ

Sesiyle olduğu kadar yazıp bestelediği şarkılarıyla da hafızalarımıza kazınan aşk şarkılarının efsane ismi Deniz Seki, geçtiğimiz hafta verdiği konserde talihsiz bir kaza yaşamıştı. Şarkı söyleyerek sahnede yürüyen Seki, platform ile aydınlatma arasındaki boşluğu göremeyince bir anda yere düşmüştü. Çalışanlar ve konuklar bir anlık korku yaşasalar da Seki kısa sürede yardımlarla ayağa kalkmış ve durumu için "Nazar değdi" demişti.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732