DEMOKRAT PARTİ İSTANBUL İL TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

Demokrat Parti İstanbul İl Teşkilatı DP Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Katılımı ile İftar yemeğinde bir araya geldi.

Gündem Yayın: 30 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 30.05.2019 17:15:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DP Parti İftar yemeğine katılan Genel Başkan Gültekin uysal ve İl Başkanı Nimet Bulut iftar saati öncesi salonda bulunan konukları masa dolaşarak sohbet etti. İftar saatinin gelmesi ile birlikte yemek duası ile iftarı açana Partililere önemli mesajlar veren genel Başkan 23 Haziran’da yapılacak olan  İstanbul seçimleri ile ilgili  kendi adaylarını çıkarmadıkları bu seçimin daha çok iki parti arasında geçmesi gerektiği düşüncesinde olduklarını ifade ederek partililerine sağduyulu olmaları gerektiğini bunun sadece bir il Belediye Seçimi olduğunu vurgulayarak kimse ile tartışmadan münakaşa içine girmeden hayırlı bir seçim olmasını temenni ediyoruz. Partili arkadaşlarımızın da bu konuda hassasiyetle davranmalarını ümit ediyorum diyerek İl Başkanı Nimet bulut’a değerli Partilerimiz İle böyle güzel bir günde bizleri bir araya getirdiği için teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, masa, iç mekan ve yiyecek

 

Demokrat Parti İl Başkanı Nimet Bulut;

Sayın Genel Başkanımız Sayın Gültekin Uysal'ın katılımıyla,

Genel Başkan yardımcılarımız, Genel İdare Kurulu,Merkez Karar Kurulu,Yüksek Haysiyet Divanı Üyelerimiz, Diğer illerden gelen İl Başkanlarımız,İlçe Başkanlarımız Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve değerli basın mensuplarımız.

İstanbul İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen iftar programımıza katılan, katılamayan ama gönlü bizimle olan partililerimiz ve tüm vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimizle.

 

Nimet BULUT

İstanbul İl Başkan

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732