Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, bikinili fotoğrafıyla büyüledi!

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Yayın: 25 Haziran 2019 - Salı - Güncelleme: 25.06.2019 17:54:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, bikinili fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

"MANKENLERE TAŞ ÇIKARTIRSINIZ"

Sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaşan Talu, "Saklambaç" notunu ekledi. Talu'nun fotoğrafına takipçileri de sessiz kalmadı. Talu'nun bir takipçisi, "Fiziğiniz çok güzel. Mankenlere taş çıkartırsınız." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Güzelliğinizi annenizden almışsınız." yorumunu yaptı.

 

 

 

ESTETİKLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI

Şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adında sıkça söz ettiren Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun estetikli olduğu ortaya çıkmıştı. Güzelliği ile herkesi büyüleyen Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, küçük yaşta estetik yaptıranlar kervanına katılmış. Talu'nun burun bölgesindeki değişim birkaç estetik operasyon geçirdiğini belli ediyor.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, bikinili fotoğrafıyla büyüledi!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732