Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Turizm Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özmestçi, Dedeman Turizm Grubu İcra Kurulu Üyeleri Ertuğrul Çataltepe ve Nadir Kadakal, Tokat ilinin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Dedeman Tokat’ı ziyaret etti.

Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 17:30:39
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Takip EtGoogle News

Pandemi döneminde hayata geçirilen ‘Güvende Kal’ önlemlerini Dedeman Tokat Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız ev sahipliğinde deneyimleyen ve şeftali hasadına katılan Dedeman üst yönetimi, 21 Ağustos günü resmi ziyaretlerde bulundu.

Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Dedeman’dan Tokat turizmine destek

Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Turizm sektöründe, 50 yılı aşkın tecrübesi ve ikisi yurt dışında olmak üzere 17 oteli ile yer alan Dedeman Turizm Grubu, Atlas Yatırım Planlama A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun ile güç birliği yaparak Tokat ilinin ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Dedeman Tokat’ı bundan 3 yıl önce hizmete açmıştı.

Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Konforlu 143 odası ve geniş toplantı salonları ile hizmet sunan Dedeman Tokat, başta iş dünyası olmak üzere seyahat eden tüm yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya devam ediyor.

Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Bugüne kadar farklı bölgelerde yer alan Dedeman otelleriyle, bulundukları bölgelerin gelişimine yön veren bir grup olduklarını ifade eden Dedeman Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “İcra Kurulu Üyelerimiz ile birlikte otellerimizin olduğu illerde hem mülki amirleri ziyaret ediyor hem de bu bölgelerde turizmin gelişmesi adına neler yapabileceğimizi detaylı olarak araştırıyoruz.

Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Tokat da bizim önem verdiğimiz bölgelerden birisi. Bizler hep birlikte, COVID-19 nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu dönemde de, Tokat ilimizin turizm potansiyelini daha da ön plana çıkarmak için aralıksız çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Dedeman Yönetiminden Tokat Ziyareti

Tokat ilinin sahip olduğu kültürel ve doğal güzelliklerinin bilinirliğine bu dönemde de katkı sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Banu Dedeman, “Bu nedenle pandemi döneminde kalabalık olan deniz tatillerine alternatif olarak kültürel zenginliklerin ve doğal güzelliklerin görülmesi için özel fırsatlar hazırladık.

Muhteşem şehir manzarasıyla misafirlerini ağırlayan Dedeman Tokat otelimizin tatil turlarında, sağlık paketi ve şehir turu paketi seçenekleri yer alıyor. Bu özel tatil paketleri yıl sonuna kadar geçerli olacak. Herkesi Tokat’ın güzelliklerini keşfetmeye davet ediyoruz.” dedi.

Dedeman Tokat’ta Güvende Kal

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından belirlenen 'COVID-19 ve Hijyen Uygulamaları Değerlendirme Kriterleri' kapsamında “Güvenli Turizm Sertifikası” aldıklarını belirten Dedeman Tokat Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız, pandemi döneminin ilk günlerinde Dedeman D-inovative Grubu tarafından hazırlanan “GÜVENDE KAL” manifestosu hakkında bilgiler verdi.

Hayata geçirilen ‘Güvende Kal’ önlemlerinin, sosyal mesafe, hijyen, eğitim, sağlıklı besin olmak üzere 4 ana başlıktan, 50’yi aşkın alt başlıktan oluştuğuna dikkat çeken Serdar Küçükyıldız, “Dedeman olarak misafirlerimiz kendilerini evlerinde olduğu gibi güvende hsinler istiyoruz.

Pandemi nedeniyle 3 ay hizmetimize ara vermiştik, 15 Haziran’dan itibaren tekrar “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Otelimizde misafirlerimizin otele ilk girişinden itibaren temassız hizmet anlayışı önceliğimiz” dedi.

Yerel makamları ziyaret eden Banu Dedeman, şeftali hasadına da katıldı

Dedeman Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özmestçi, Dedeman Turizm Grubu İcra Kurulu Üyeleri, Dedeman Tokat Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız ile yerel makamları ziyaret etti.

Dedeman yönetimi, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Ali Çelik ve Tokat İl Kültür ve Turizm Müdürü Adem Çakır ile bir araya gelerek Tokat ilinin turizm gündemini değerlendirdikleri görüşmeler gerçekleştirdiler.

Tokat'ın Türk tarımı özelinde çok önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Banu Dedeman, Tokat'ta kirazdan sonra en çok üretimi yapılan meyve olan şeftali hasadına da katıldı, çiftçilerle sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732