DAVUTOĞLU’NUN OSMANLI OCAKLARINA YAPTIĞI KUMPAS RESMEN ÇÖKTÜ MAHKEME OSMANLI OCAKLARI LEHİNE KARAR KARAR VERDİ

Kadir Canpolat’tan hemen açıklama geldi; “Başbakanlık döneminde Ahmet Davutoğlu Osmanlı Ocaklarını hedef almış hakkında genelge çıkararak 15 Temmuz öncesinden sahada direnecek olan teşkilatı hem Ak partide hemde tüm kamuoyu önünde itibarsızlaştırmak istemişti.

Gündem Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 17:25:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çıkarılan genelge ile hedefe konan Osmanlı ocakları’na sürekli denetmenler gelmeye başladı. Üye aidatı dahi almayan bağış toplamayan bir siyasi Derneği kim neden hedef alıyordu ? İçişleri bakanlığına bağlı dernek denetmenleri Ocağı denetledi. Sörf Erdoğan’ı desteklediğimiz için önce fetö daha sonra PKK ve diğer Erdoğan düşmanlarının sürekli hedefi haline gelmiştik. 
Bir bağış veya üye aidatı alınmadığını anlayan dernek denetmenleri aldıkları talimat gereği olsa derneği zor duruma düşürmek için çok basit konulardan çok büyük iddialar İle derneğe ve yöneticilerine 12. Ağır Ceza mahkemesinde görülmek üzere ceza davası açtırılmıştı.
Ocağımız zor günler yaşadı, hamdolsun artık hepsi geride kaldı.
Bir taraftan fetö ile mücadelenin meşale ateşini yakmanın bedelini öderken diğer taraftan PKK nın infaz listelerinde hem Osmanlı ocakları ismi hem de Kadir Canpolat isimleri yer alıyor şahsım ve ocak yöneticileri sürekli baskı altında tutulmak istendi. Mahkemeye bizzat kendim savunma verdim ve Davutoğlunun elamanları üzerinden kurulan bu kumpas mahkeme kararıyla bugün resmen çöktü. Sırf Erdoğan’ı destekliyoruz diye başımızdan aşağıya dökülmeyen kaynar su kalmadı. 
Bu kararla artık Osmanlı Ocakları üzerindeki olumsuz herseyin  biteceğine ve yeni sürenin çok iyi devam edeceğine inanıyorum. 
Davutoğlu gibi Erdoğan düşmanlarıyla, PKK ve fetö ile mücadelemize devam edeceğiz.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732