DADAŞ’LAR YİNE SAHİPSİZ KALDI

Erzurum’a uçak ile gelmek artık çok zor!

Gündem Yayın: 01 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 01.07.2019 19:52:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dadaşlar Yetim
Dadaşlar yetim kaldı
Her fırsatta turizmde atılım yapacağını Erzurum'a turist beklediklerini dile getiren siyasilerin  uçak bilet fiyatlarından haberi yok. son aylarda uçak sayısının azaltılması ve artan uçak bileti fiyatları Dadaşların yetim olduğunu gösterdi. Erzurum'da milyonlarca lira harcanarak yapılan yüksek irtifa kamplarına darbe vuran Uçak bileti fiyatları sayesinde
Denizlispor, futbolcularına uçak bileti bulamadığı için Erzurum kampını iptal etti

 

Erzurum'da  kronik bir sorun haline gelen bilet fiyatları ve sefer sayılarının yetersizliği nedeniyle Erzurum kamuoyunda adeta inifale neden olurken, siyasiler  İstanbul'un derdinde. 

 

 

Şehrin bir çok sorununda sessizliğe bürünen ESOB, ETSO ve ETB'nin bile sesini çıkardığı bu konuda şu ana kadar hiç bir siyasi konuşmadı. Siyasilerin bu ilgisizliği ve umursamaz tavrı bir yana, akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. 

 

 

Yeni sezon hazırlıkları için Erzurum'da kamp yapmaya hazırlanan Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, yeni transferlerine uçak bileti bulamadığı için Erzurum kampını iptal ettiğini açıkladı. Uçak sorunu nedeniyle yaşanan bu gelişmeyle birlikte Erzurum'un Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne ağır bir darbe vurulmuş oldu. 


DAHA UCUZA UÇAN TRABZON ŞİKAYETÇİ BİZLER MEMNUNUZ 

 

Yer ve zaman farketmeksizin VIP uçuşlar gerçekleştirebilen Erzurum Milletvekilleri, şehrin bu önemli sorunu karşısında  sessiz kalırken, bilet fiyatları ve sefer sayıları konusunda ‘üst seviyede’ olan Trabzon’da İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Erzurum’a oranla daha ucuz olan bilet fiyatlarının pahalılığından şikayet ederek konuyu TBMM gündemine taşıdı.Haber: HAKAN DİKMEN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732