DADAŞ İŞ İNSANIN'DAN İNSANİ HAREKET

Dadaş İş insanın'dan Beyoğlun'da yardıma muhtaç aile ve sokakta yaşayan insanlar için Aş evi hizmeti. bu hizmet sözde yardım amaçlı kurulan birçok kurluşa ise örnek ve ibret olacak.

Gündem Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.01.2020 16:55:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Erzurumlu İş İnsanı Kılıç'tan örnek bir davranış; günümüz de artan yardım kuruluşlarına rağmen, yardıma muhtaç insanların sayılarının azımsanmayacak kadar artmakta. Ülkede ekonomik anlamda ferah ve refah içinde yaşayan azınlık bir kesimin yanı sıra açlık sınırının altında yaşayan binler ve yüzbinlerce insanın varlığıın görmeyen, şahşahalı hayatlarından ödün vermeyen bu güruh'a DADAŞ Bir iş insanından insanlık dersi. Dadaş İş İnsanı Kılıç örnek bir davranış gösterip sokakta yaşayan ve yardıma muhtaç insanlar ve aileler için Aş evi kurarak bir nebze olsun elini taşın altına koydu.

Dileriz Bu dadaş İş İnsanın bu insani hareketi duyarsız güruha iyi bir örnek olur ve yardım bağış adı altında kendi reklamlarını yapmaya çalışan düzenbazlara'da ibret olur.

Duyarlı iş İnsanı Cavit Kılıç bu insani projesini şöyle açıkladı.

“Günümüz koşullarında çoğu insan, bir çok iş adamı günlükrutin iş hayatına ve koşuşturma içine girmiş durumdadır. Yoksulluğun arttığı ülkemizde belediyeler ve özel vakıfların yetersizliğinden ötürü kendi imkanlarımla bir aşevi kurmaya karar verdim ve hızlıca çalışmalara başladık. Allah’ın izniyle 6 Ocak Pazartesi günü Kılıç Aşevi’ni açacağız. Bir lokantaya gidip yemeğinizi nasıl sıcak ve temiz bir ortamda yiyorsanız aşevimizde de bu şekilde sıcak ve temiz bir ortamda ihtiyaç sahipleri yemeklerini yiyeceklerdir. Kılıç Aşevi’nden yemek yiyebilmeniz için illa ki evsiz, düşkün, meczup olmasıda gerekmiyor, o gün cebinde parası olmayıp yemek yiyemeyen biri veya, öğrenci olabilir kısacası herkes faydalanabilir."dedi.

Kılıç Aşevi Adres:
Katip Mustafa Çelebi mah Sadri Alışık Sok. No:21-B Beyoğlu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732