Dadaş Bayram Yapacak

BB Erzurumspor’un yeni hocası büyük bir olasılıkla Göztepe’nin eski hocası Bayram Bektaş olacak. Erkan Sözeri ve İbrahim Üzelmez de yedekte tutuluyor.

Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 17:54:11
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Takip EtGoogle News

Nurullah PALA/PUSULA-ÖZEL HABER

35 puanla ligden düşen BB Erzurumspor’da yönetim hoca konusunda elini çabuk tutuyor. Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Mavi-beyalı yönetimin ilk teklifi İsmail Kartal’a yaptığı ancak Kartal’ın Dadaş’a ‘Hayır’ dediği iddia edildi.

Kartal’dan olumsuz yanıt alan Hüseyin Üneş yönetimi, gözünü diğer alternatiflere  çevirdi. Bayram Bektaş’a yönelen Dadaşlar, genç çalıştırıcıdan olumlu yanıt aldı.

Yüzde doksan Bektaş

Uzun yıllar Beşiktaş’ta forma giyen ve Elazığspor’u Süper Lige taşıyan Bayram Bektaş’ın Başkan Hüseyin Üneş’in teklifine ‘Evet’ dediği öğrenildi.

Bir aksilik olmazsa büyük bir ihtimalle Dadaşları, 2019-2020 sezonunda Bayram Bektaş çalıştıracak.

Bektaş, Ümraniyespor’a Play-Off oynatırken,  bu sezon da ilk devrede Göztepespor’u çalıştırmıştı. Bektaş, Eskişehirspor’da da büyük başarılar yaşadı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732