Cumhuriyetin 29. Yıldönümü Eyüpsultan’da Kutlandı

Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü nedeniyle Eyüpsultan’da iki ayrı program düzenlendi. Programların ilki Edirnekapı Şehitliği’nde gerçekleşti.

Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 15:35:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Şehitlikte düzenlenen programa Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriye Yıldız, Eyüpsultan İlçe Jandarma Komutanı Sadık Tatar, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.



Programda ilk olarak vatanı, bayrağı için canını feda eden şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından hem şehitlerimiz hem de yurt içinde ve sınır ötesinde görev yapan güvenlik güçlerimizin muzafferiyeti için dualar edildi.

Sonrasında ise şehitlerin kabirleri ziyaret edildi. Kabirlere karanfiller bırakılarak Fatihalar okundu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Ardından Eyüpsultan Kaymakamlık Binası önündeki programa geçildi. Kaymakamlık binası önündeki programda öncelikle Atatürk anıtına çelenk konuldu, Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Buradaki programa Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara ile birlikte Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Filistin Devleti İstanbul Başkonsolosu Hanaa Aburamadan, Garnizon Komutanı Tank Albay Ahmet Şükrü Sırt, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Tatar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ergül Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, siyasi parti temsilcileri, STK’lar, ilçede bulunan okullar ve daire amirleri katıldı.

Fotoğraf açıklaması yok.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732