Cumhurbaşkanı Erdoğan Peş Peşe Müjdeler Verdi

Cuma namazı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke olarak her geçen gün daha iyiye doğru gittiğimizi söyleyerek, "Sağda solda konuşulanlara hiç kulak asmayın.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2020 16:46:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Askeri yerde olsun, ekonomik, eğitim, ulaşım, enerjide olsun müjdeleri alıyorsunuz. Bunların devamı gelmeye aynen devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camii'nde kıldı. Erdoğan' İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşlik yaptı.

Namaz sonrası cami cemaatine seslenen Erdoğan, yeni müjdelerin sinyalini verdi. Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları ise şöyle: Farklı bir dönemden geçiyoruz.

Sizlerden istirhamımız kurallara uyarsak çok çok hayırlı olacaktır. Lütfen uyarılara dikkat edersek çok çok isabetli, hayırlı olacaktır. Zira gerek bu vefatlar, gerekse hastanelerdeki bu yatan kardeşlerimiz bunlar bizler için, ülkemiz için, milletimiz için birer uyarı.

Bu uyarılara bizler de Müslümanlar olarak tedbirlerimizi ona göre almamız gerek. Dünyada bu konuda en hassas bizim olmamız gerek.

YENİ MÜJDELER GELECEK

Sağda solda konuşulanlara kulak asmayın. Ülke olarak, millet olarak her geçen gün hamdolsun daha iyiye doğru gidiyoruz. Sağda solda konuşulanlara hiç kulak asmayın.

Ülkemiz askeri yerde olsun, ekonomik, eğitim, ulaşım, enerjide olsun görüyorsunuz müjdeleri alıyorsunuz. Ve bunların devamı aynen gelecek, geliyor diyebilirim.

SİZLERDEN DUA BEKLİYORUZ

Her geçen gün geçmişe göre daha iyi bir konumdayız. Sizlerden dua bekliyoruz. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun inşallah.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732