Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istihdam açıklaması geldi!

AK Parti; Adıyaman - Edirne -Erzurum - İzmir - Kırşehir - Mersin ve Osmaniye 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongrelerine canlı bağlantı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istihdam açıklaması geldi.

Gündem Yayın: 05 Şubat 2021 - Cuma - Güncelleme: 05.02.2021 17:50:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti; Adıyaman - Edirne -Erzurum - İzmir - Kırşehir - Mersin ve Osmaniye 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongrelerine katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTİHDAM AÇIKLAMASI

Erdoğan açıklamasında, "Kadınların siyasete ve sosyal hayata katılımının altındaki en büyük adımlarının arkasında hep AK Parti yer alıyor." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Bugün ülkemizde eğitimden istihdama, siyasete kadar kadınlar oldukça önemli yere gelmişse bunun arkasında böyle kararlı bir mücadele vardır. Kendi içimizde bile bu mücadeleyi vermek zorunda kaldık. Ama hamdolsun bulunduğumuz noktaya geldik. Kamudaki istihdamın yüzde 40'ı kadınlardan oluşuyor. İş hayatına katılımı yüzde 31'i geçti. Kayıt dışı istihdamdaki çalışan kadın sayısı düşüyor.

"Kadınların sırtını döndüğü hiçbir yapının iflah olma şansı kalmaz"

Kalenin iç fethedileceği gerçeğini asla unutmadan, yılın her gün evlere giderek, nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınlarımıza yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatıyoruz. Kadın eli değen her şey gibi siyaset de güzelleşir. Kadınların sırtını döndüğü hiçbir yapının iflah olma şansı kalmaz. Bunun için sizlere çok önemli görevler düşüyor. Her bir kadın kardeşimiz ilmek ilmek bu ülkeyi şekillendirdiğini unutmamalıdır. AK Parti Genel Başkanı olarak girdiğiniz her mücadelede yanınızda oldum, olacağım. Kadınların kendi başarılarına sahip çıkmalarını istiyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732