Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'nde flaş açıklamada bulunuyor.

Gündem Yayın: 16 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 16.02.2021 15:01:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması şöyle:

Bir kaç gündür yüreğimiz şehitlerimizin acısı ile buruk. Geçmişi çocuk, kadın, yaşlı her kesimden sivil katliamlarıyla dolu, son olarak da silahsız insanları infaz edecek kadar alçalan bir terör örgütüyle mücadele ediyoruz. Bu hadise PKK terörüne karşı içeride ve dışarıda samimiyetsiz duruş sergileyen, örgütle ve uzantılarıyla işbirliği halindekilerin gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi. PKK’ya PKK, teröre terör diyemeyen, hain tuzakları, çevirdikleri fırıldakları gizlemeye çalışanların foyası ortaya döküldü.

 

İNLERİNDE BULUP GEBERTECEĞİZ

Hangi ine girerlerse girsinler, o inlerde bulup geberteceğiz. Şehitlerimiz var. Ama biz biliyoruz ki şehitlik yok oluş değildir. Şu anda bu yolda yürüyenler zaten böyle yürüdüler. Son olarak 2 yüzbaşı, 1 başçavuş. Aileleri de, hepimiz biliyoruz ki Allah yolunda, vatan yolunda şahadete yürüdüler. Terör örgütünü destekleyenlerin riyakarlıkları öfkemizi kabartırken, attığımız adımların, izlediğimiz politikaların doğruluğunu da teyit ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732