Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir'de CHP heyeti ile tokalaşmadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törende İYİ Parti Genel Başkanı ve MHP heyeti ile tokalaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı ve kurmaylarıyla selamlaşmadığı gözlendi.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 29.10.2019 16:04:27
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
Takip EtGoogle News

Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yurtta, KKTC'de ve yurt dışındaki temsilciliklerde törenler düzenleniyor. Her yıl olduğu gibi Ankara'daki törenlerin merkezi de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir'di. Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Akşener de katıldı. MHP'yi Celal Adan temsil etti.

ERDOĞAN, CHP HEYETİ İLE TOKALAŞMADI

Erdoğan'ın Anıtkabir'e gelişinde ise dikkat çeken bir olay yaşandı. Erdoğan, Anıtkabir'e gelişinde kendisini karşılayanların elini sıktı. Cumhurbaşkanı'nın; yüksek yargı temsilcileri, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve törene katılan kabine üyeleriyle tokalaştığı görüldü. Erdoğan'ın; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP'li TBMM Başkanvekili Levent Gök'le ise tokalaşmadığı gözlendi.

Erdoğan, İYİ Parti Lideri Akşener'le tokalaştı

CELAL ADAN'LA MERDİVENLERDE TOKALAŞTI

Erdoğan'ın Bahçeli'yi de temsilen törene katılan MHP'li TBMM Başkanvekili Celal Adan ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile de törenin ardından merdivenlerde selamlaştığı görüntülendi.

Anıtkabir'deki törenden kareler;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir'de CHP heyeti ile tokalaşmadı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732