CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY KAĞITHANE’DE

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kağıthane’ye gelerek burada bir dizi görüşmeler yaptı ve orucunu, Sadabad Mesiresi’nde düzenlenen iftarda Kağıthanelilerle birlikte açtı.

Yayın: 29 Mayıs 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 29.05.2019 17:05:07
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Fuat Oktay’ı Kağıthane’ye gelişinde ilk olarak Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk karşıladı. AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda bir süre misafir edilen Fuat Oktay, Kağıthane’de mevcut ve yeni dönem çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Öztekin’den bilgi aldı.

Fuat Oktay ilçe protokolüyle görüşmelerin ardından Sadabad Mesiresi’ndeki iftara katılarak Kağıthanelilerle buluştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay burada yaptığı açıklamasına; ‘’ Sizlere memleket sevdasıyla gönül birliği yaptığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve muhabbetlerini iletiyorum.’’ diyerek başladı.

23 Haziran Seçimlerine de vurgu yapan Fuat Oktay; ‘’ Ramazan Bayramı vesilesiyle memleketlerine gidecek kardeşlerim; Ramazan Bayramı’ndan sonra İstanbul’da demokrasi bayramı var. Demokrasi bayramında İstanbul’a dönüp oyunuzu kullanmayı, sandığa giderek vatandaşlık görevinizi yerine getirmeyi sakın ha ihmal etmeyin.’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732