CUMHURBAŞKANI'NIN İSTANBUL İL BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Ak Parti Kongreleri devam ederken yaklaşan İstanbul İl Başkanlığı kongresinde ve Ak Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kesin Adayı belli oldu

Gündem Yayın: 21 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 21.02.2021 20:53:38
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti 7’nci Olağan Kongre sürecinde sona gelindi. Ankara İl Kongresi’nin 17 Şubat, İzmir İl Kongresi’nin 23 Şubat’ta, İstanbul İl Kongresi’nin ise 24 Şubat’ta yapılması planlanıyor. AK Parti büyük kongresi ise mart ayının sonunda yapılacak. Teşkilatlarda başlayan değişim partinin en üst karar organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile tamamlanacak.

 

AK Parti 2019 Aralık ayında başlattığı kongre sürecine COVID-19 nedeniyle iki kez ara verdi. Yeni yılla birlikte tekrar hızlanan kongre süreci mart ayında büyük kongre ile tamamlanacak. Böylece, AK Parti 2023 seçimlerine götürecek kadrolarını belirlemiş olacak. Ankara’da Ak Parti kulislerine göre Osman Nuri Karatepe olacak.

Osman Nuri Karatepe Kimdir; TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi 

Yazar, STK yöneticisi ve siyasetçi olan Kabaktepe, 1 Aralık1970'te Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 2004 yerel seçimlerinde SP'den Fatsa belediye başkan adayı oldu, seçilemedi.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı.2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babası.

Bir bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732