Çok Düşünüp Onu İstedi! Sergen Hoca Onay Verirse Yılın Büyük Takası

Galatasaray sürpriz takası gündeme aldı. Sarı Kırmızılı takım gözden çıkardığı Martin Linnes’e talip olan Beşiktaş’tan Dorukhan Toköz’ü gözüne kestirdi.

Yayın: 28 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2020 21:57:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Galatasaray'da transferde sessiz bekleyiş devam ederken. Florya'da çalışmalarını devam ettiren sarı kırmızılı takım transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Transfer yapabilmesi için mutlaka satış yapması gereken Galatasaray'da bütün olması gereken planlar yapıldı.

Sarı kırmızılılar bu takas için gerekirse bir miktar para vermeyi göze aldı. Orta saha takviyesini şu ana kadar gerçekleştiremeyen Galatasaray’a Linnes piyangosu vurabilir.

Orta sahaya yerli oyuncu

Beşiktaş’ın Norveçli sağ bekle ilgilenmesi üzerine sarı-kırmızılılar Dorukhan ile takas ihtimalini masaya bir kez daha getirdi. Orta saha problemini yerli bir oyuncu ile çözme ihtimali ortaya çıkan Aslan, Linnes’in de maaş yükünden kurtulmuş olacak.

Sözleşmelerini bitimine 1'er yıl bulunmakta

Beşiktaş ile dev takas konusunda görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. Hem Linnes’in hem de Dorukhan Toköz’ün de kulüpleriyle 1 yıllık sözleşmesi bulunması takas ihtimalini güçlendiriyor.

Talihsiz sakatlık

Geçen sezon talihsiz sakatlık yaşayan Dorukhan, sadece 9 resmi maça çıkabilmişti. Genç oyuncu, son PAOK maçında sonradan oyuna dahil olmuştu.

Orta saha oynamasının yanında sağ beke de geçebilen 24 yaşındaki futbolcu, sakatlık öncesi A Milli Takım’ın da önemli isimlerindendi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732