Cinayetle Suçlanan Kadir Şeker'in 18 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Konya'da sokak ortasında şiddet gören bayanın sevgilisini öldürdüğü iddia edilen Kadir Şeker'in 18 yıla kadar hapsi istendi. Cumhuriyet savcısı, Şeker için haksız tahrik indirimin üst seviyeden uygulanmasını istedi.

Gündem Yayın: 16 Eylül 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 16.09.2020 11:30:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker'in yargılandığı davada mütalaa açıklandı.

19 yıla kadar hapsi istenen Kadir Şeker'in yargılandığı davanın 3. duruşmasında Cumhuriyet savcısı, sanığın "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını, haksız tahrik indirimin de üst seviyeden uygulanmasını istedi.

Savcılık, iddianameye bağlı kalarak suçun ağır tahrik altında işlendiğini belirtti.

ANNEME YÖNELİK KÜFÜRLER ETTİ

Eve giderken, bayan ağlama sesi duyduğunu söyleyen Şeker, yaşananları şöyle anlatmıştı: "Eve giderken bayan ağlama seslerini duydum.

Bayan, 'Tamam yeter artık' diyerek, ağlıyordu. Bayanın ağlama seslerine dayanamadım. Bakmak istedim. Yanlarına doğru gittim. Adam ayakta, Bayana devamlı küfürler ediyordu.

Adama 'Ne yapıyorsun, gücün bayana mı yetiyor? dedim. 'Karım değil mi, sanane' diyerek, bana küfür etti. Bana parmağındaki alyansı gösterdi. Bayan da bana, 'Bu benim eşim, sen git ablacım' dedi.

Bu esnada Özgür, hep bağırıp küfür ediyordu. Ben olay yerinden 10-15 metre uzaklaştım. Arkamdan anneme yönelik küfürler etti. 'Seni bulacağım', deyip küfür etti.

Ben de 'Beni bulamazsın' dedim. Sonra arkamdan gelip, gözüme yumruk attı. Bana devamlı peş peşe yumruklar atıyordu. Sonra boğazıma yapıştı, nefesim kesildi. Öleceğimi htim.

Belki beni bırakır diye, cebimden bıçağı çıkardım. Ben ona karşılık veremedim. Beni de bırakmadı. Sırt üstü yere düşmüştüm. O da benim üzerimde omuzlarımdaydı.

Bir zaman sonra kalktım ve olay yerinden ayrıldım. Elimde kan olduğunu gördüm. Kendi elimin kesildiğini zannettim. Daha sonra eve gittim. Teyzem ve kuzenime, akşam polisler beni almaya gelince olayı anlattım. Kesinlikte şahsın yaralandığını fark etmedim.

Kendi elim kesildi zannettim. Ben böyle olsun istemedim. Çok üzgünüm. Kesinlikle kötü bir art niyetim yoktu. Sadece bayanın iyi olduğunu görmek, öğrenmek istedim."

NE OLMUŞTU?

Üniversite sınavlarına hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat Çarşamba günü, iddiaya göre bir parkta sevgilisi Ayşe D'yi döven Özgür Duran'ı (32) engellemek istedi.

Bu esnada çıkan arbedede Şeker'in elindeki bıçak Duran'ın kalbine saplandı. Özgür Duran yaşamını yitirirken, adliyeye sevk edilen Şeker, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732