CHP Trabzon İl Saymanı Mehmet Kurtoğlu’ndan basına tehdit

Yazarımız Tugay Şahin CHP Trabzon İl Saymanı Mehmet KURTOĞLU tarafından sosyal medya üzerinden tehdit edildi.

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 22.08.2019 13:43:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Bune aymazlıktır Bir gazetecinin bir siyasetçiye kamu adına sorduğu bir soru sebebi ile tehdit edildiği nerde görülmüştür.

kendinin seçilmiş olarak adleden ve milletin parası ile lüks içinde yaşayarak seçilmişlik cakası satan herkes alçaktır. siyaseten yaptığı vazifesi gereği kendilerine emanet olarak görmeyip, fütürsuzca harvurup harman savurulmaması için kamu oyunu aydınlatmak ve halkın hakkını aramak ve hesabını sormak bir gazetecinin asli görevidir.

Yazarımız Tugay Şahin CHP Trabzon'un 197 Bin TL'si kayıp ve haklı olarak bu soruyu sordu. Bu durum seçimden önce meydanlarda da sıkça konuşuldu. Bu konuda gerek CHP Trabzon İl Başkanı olsun,  gerek il saymanı Mehmet Kurtoğlu olsun cevap bile veremiyorlar.

Haklı olarak yazarımız Tugay Şahin ısrarla bu soruyu sorup konun üstüne gidince. CHP Trabzon İl Saymanı tarafından tehdit ve hakarete uğradı.

Yazarımız Tugay Şahin  " Tehdit edildim ama korkmuyorum.

Gerçekleri yazmaya devam edeceğim” dedi.

Sosyal Medya konuşması:

Fotoğraf açıklaması yok.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732