CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ İNTİHAR ETTİ

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde CHP meclis üyesi olan Tugay Adak ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi.

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 23:48:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Kartepe Belediyesi'nde CHP'den meclis üyesi olan 28 yaşındaki Tugay Adak, dün gece yaya üst geçidinden D-100 karayoluna atlayarak yaşamına son verdi. İşsiz olduğu ve öğrenilen Adak'ın ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi.

Olay, dün gece yarısı sıralarında İzmit D-100 kara yolu üzerindeki Fatma Seher Hanım Üst Geçidi'nde meydana geldi. Bir kişinin, köprüden atlayıp intihar ettiği ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri bölgeye gitti.

Kartepe Belediyesi CHP Belediye Meclis Üyesi Tugay Adak. olduğu belirlenen kişi, yapılan ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Adak, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

EKONOMİK SIKINTILAR ÇEKİYORDU

Edinilen bilgiye göre Adak, CHP için afis asarken düşmüş ve bir gözünü kaybetmişti. İşsiz olduğu ve öğrenilen Adak'ın ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar ettiği öne sürüldü.

Tugay Adak'nın cenazesi, bugün Kartepe ilçesi Sarımeşe Mahallesi'nde toprağa verilecek.

 

Kaynak:Gerçekgündem

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732