CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin : Z Kuşağı Türkiye İçin Bir Şanstır !

AKP, Z kuşağını kaybetmiş durumda. Gençleri kazanmak bizim işimiz diyen Tekin ; “Gençlerin fikirlerini sisteme katacağı yatay hiyerarşik modelleri ve enstrümanları kurmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Siyaset Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 05:40:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gençlerin değer yargıları, dünya görüşü ve yaşam şekilleriyle AKP’nin simgelediği ve Türkiye’ye dikte ettiği hayatın birbirine uymadığını ileri sürerek şunları söyledi:

AKP artık milletle bağlantısını kaybetti. Her alanda yaşanan ağır sorunlar ortada. Halkımız değişim istiyor.  Gençlerin değer yargıları, dünya görüşü ve yaşam şekilleriyle AKP’nin simgelediği ve Türkiye’ye dikte ettiği hayat birbirine uymuyor”

Türkiye’nin Temeli Gençliktedir.

Gençlere soruyorlar ‘Hayatınızın kalan kısmını Suudi Arabistan’da ayda 10 bin dolar kazanarak mı geçirmek istersiniz yoksa İsviçre’de ayda 5 bin dolar kazanarak geçirmeyi mi tercih edersiniz?’ AKP’ye oy veren gençlerin bile yüzde 60’ı İsviçre diyor.Tüm gençlerde ‘İsviçre’ tercihinde bulunanların oranı yüzde 72.

Z Kuşağı Türkiye İçin Bir Şanstır !

Türkiye’de siyasi partilerin genel manada doku yenilenmesine ihtiyacı olduğunu belirten Gürsel Tekin açıklamasını şöyle tamamladı:

"Araştırmalar ortada. Z Kuşağı’na mensup genç sayısı yaklaşık 13 milyon. Bir sonraki seçimde 7 milyon genç ilk kez oy kullanacak. 13 milyon genç az değil, toplam seçmenin yüzde 20’sine tekabül ediyor.İstediklerini hükümete getirir, istediklerini de hükümetten indirirler."

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732