Cevizli Anadoluspor’da Kupa Sevinci

2019-2020 sezonunda Süper Amatör Lig'de (SAL) mücadele eden Cevizli Anadoluspor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Kartal'da faaliyet gösteren Cevizli Anadolu Spor Kulübü için Kartal 75.Yıl Sahası'nda kupa töreni düzenlendi.

Yayın: 20 Ağustos 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.08.2020 20:54:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Kupa törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve taraftarlar katıldı.

Cevizli Anadoluspor’da Kupa Sevinci

Coşku dolu törende futbolcular ve yönetim uzun uzun alkışlanırken, Başkan Gökhan Yüksel de kulüp başkanı ve yönetimi ile sporcuları tebrik etti.

Cevizli Anadoluspor’da Kupa Sevinci

Elde edilen başarılardan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur yaşadığını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, "Kartal'da spor alanındaki başarı hikayelerini çoğaltmak istiyoruz.

Cevizli Anadoluspor’da Kupa Sevinci

Sporda tesisleşerek bunu sağlamak istiyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını istiyoruz. Bu anlamda, Atalar'da ki toprak sahayı çimlendirerek komple bir spor tesisine dönüştüreceğiz.

Yunus Stadı’nın bakım ve onarımını üstlendik. Yakacık'taki toprak sahadan da yeni bir tesis çıkaracağız. Kartal'da çocuklarımıza ve gençlerimize yeni spor alanları ve yaşam merkezleri açma gayretimiz hep devam edecek.

Spor kulüplerimize desteğimizi pandemi sürecinde de sürdürdük. Son olarak ilçedeki tüm spor kulüplerine temassız ateş ölçer dağıttık. Her zaman spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732