Cem Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı'nın davetine gidemiyor! Nedenini açıkladı

Komedyen Cem Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki resepsiyona katılamayacağını bildirdi. Yılmaz sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm" dedi.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2019 17:52:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Komedyen Cem Yılmaz, kişisel Twitter hesabında yaptığı açıklamayla yarın Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek resepsiyona katılamayacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 29 Ekim Cumhuriyet'in 96. yıl dönümü nedeniyle resepsiyon düzenlenecek.

ÇOK SAYIDA SANATÇI DAVET EDİLDİ

Cumhurbaşkanlığı, birçok ünlü ismi resepsiyona davet etti. Bu isimlerden biri de Cem Yılmaz oldu. Kendisine gelen davetiyeyi Twitter hesabından paylaşan Cem Yılmaz, gösterisi olduğu için resepsiyona katılmayacağını duyurdu.

"NAZİK DAVET İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Yılmaz, paylaşımında şu ifadeyi kullandı: "29 Ekim Cumhuriyetimizin 96.yıl dönümü vesilesiyle yapılan resepsiyona nazik davet için teşekkür eder, yarın Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösteri nedeniyle katılamayacağımı bildiririm. Çok yaşasın Cumhuriyetimiz. Güzellikler hepimizin olsun."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732