ÇATIŞMADAN KAÇAN ERMENİLER KOMEDYENLİĞE SOYUNDU

Azerbaycan Topraklarını işkal eden ermeniler Azerbaycan Askerleri ile girdikleri çatışmadan kaçıp Şovmenliğe soyundu. Çatışmada Türk Askerlerinin 'de olduğunu iddia eden ermenistan Kamu Radyosunun internet Sitesinde Yıllar önce kısa dönem olarak Askerlik yapmışTürk pop Sanatçısı #Serdar Ortaç'ın fotoğraflarını kullandı.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 24.10.2020 15:02:08
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Ermenistan Kamu Radyosu’nun internet sitesinde bir skandala imza atıldı. Azerbaycan ordusu karşısında çaresiz kalan Ermeniler, algı oluşturmak için resmi kurumları ve yetkilileri aracılığıyla alay konusu olan paylaşımlar yapıyor. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın askerlik fotoğrafı ile yayımladıkları haber ile alay konusu oldular.

Ermenistan Kamu Radyosu'nun internet sitesinde yayımlanan bir haberde, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, Azerbaycan ordusundan öldürülen askerler içinde göstererek skandala neden oldu.

ALAY KONUSU OLDU!

Ermenistan Kamu Radyosu'nun internet sitesinde yayınlanan haberde "Günlere göre öldürülen Azerbaycan askerlerinin sayısı" ve ''Güneyde zorlu çarpışmalar devam ediyor'' başlıklı haberde şarkıcı Serdar Ortaç'ın bedelli olarak askerlik yaptığı fotoğrafları kullandı. Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyon karşısında çaresiz kalan Ermenistan, algı oluşturmak için resmi kurumları ve yetkilileri aracılığıyla alay konusu olan paylaşımlar yapıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732