Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, "Kurban Bayramımız kutlu ve mübarek olsun" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Çat Belediye Başkanı Yaşar mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yayın: 30 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 30.07.2020 11:31:35
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Takip EtGoogle News

“Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, sevinme günüdür, barış günüdür. Bayramlar, her türlü olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kucaklaşma günüdür. Bu vesileyle; tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban bayramını en kalbî duygularımla kutluyor, milletçe birlikte mutlu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Başta Çatlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, insanların, samimi kardeşlik bağlarıyla kenetlenerek barış ve huzur içerisinde yaşamalarına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bayramımız mübarek olsun”

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732