Canlı yayındaki tartışma Twitter'a taşındı! Metiner'den Soylu'ya çok sert sözler

Dün akşam katıldığı programda "FETÖ'cüler göreve getiriliyor" dediği için İçişleri Bakanı Soylu tarafından sert eleştirilere maruz kalan ve sert bir şekilde karşılık veren Mehmet Metiner, Twitter'dan yeni bir açıklama yaptı. Soylu'nun kendisini övmesini yakışıksız bulduğunu belirten Metiner "Soylu yokken davanın içindeydim" dedi.

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2020 - Pazar - Güncelleme: 19.07.2020 13:34:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki tartışma büyüyor. Canlı yayında yaşanan "FETÖ'cüler göreve getiriliyor" tartışmasını Twitter'a taşıyan Metiner, Soylu hakkında çok sert eleştirilerde bulundu. Süleyman Soylu'nun bakanlık makamına ve sağduyuya yakışmayan bir tavır sergilediğini söyleyen Metiner, "Soylu yok iken de bu davanın içindeydim. Reis'e olan sadakatimi de herkes bilir" dedi.

CNN Türk canlı yayınına konuk olan Mehmet Metiner'in "FETÖ'cüler göreve getiriliyor" sözleri üzerine Bakan Soylu yayına bağlandı. Soylu, Metiner'in sözlerini "Haksızlık" olarak niteleyerek "Bir tek FETÖ'cüyü göreve getirmişsem ve bu söylenmiyorsa bu ülkemize ihanettir" dedi.

CANLI YAYINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Metiner, Soylu'nun eleştirileri sonrasında söz almak istedi ancak Bakan Soylu, "Ben müsaade falan etmiyorum. Siz söyleyeceğinizi söylediniz. Hayırlı akşamlar diliyorum" demişti. Bunun üzerine de Mehmet Metiner, "Sizden müsaade istemedim Sayın Bakanım siz müsaade mercii değilsiniz" diyerek aynı sertlikte karşılık vermişti.

TARTIŞMA TWITTER'A TAŞINDI

Bu gelişmeler doğrultusunda Twitter hesabından yeni bir açıklama yapan Mehmet Metiner, Bakan Soylu ve kurmayları hakkında çok sert eleştirilerde bulundu.

PARTİMİ ELEŞTİRMEDİM, YÜREKLİCE SAVUNDUM"

"Cumartesi akşamı CNN Türk'te katıldığım programda asla partimi ve hükümetimi eleştirmedim. Tam tersine her zamanki gibi yüreklice savundum." diyen Metiner, yazılı bir açıklama yaptı.

Metiner'in yazılı açıklaması şu şekilde

Canlı yayındaki tartışma Twitter'a taşındı! Metiner'den Soylu'ya çok sert sözler

Canlı yayındaki tartışma Twitter'a taşındı! Metiner'den Soylu'ya çok sert sözler

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732