Canlı yayında, İsmail Saymaz ile Selman Öğüt arasında çıkan 'ezan' tartışması sonrası reklama gidildi

Habertürk canlı yayınında Selman Öğüt ve İsmail Saymaz arasında yaşanan sert tartışmanın ardından reklam arasına gidilmek zorunda kalınıldı. Selman Öğüt'ün "Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler" sözlerine İsmail Saymaz, "Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor, namaz kılınıyor" şeklinde cevap verdi.

Gündem Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.01.2020 01:15:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Habertürk canlı yayınında Selman Öğüt'ün Kemalistlerle ilgili açıklamalarına gazeteci İsmail Saymaz'dan tepki geldi. Programda gerilimin artmasının ardından reklam arasına gidildi.

"EZANI TÜRKÇE OKUTTUKLARI İÇİN ÖZÜR DİLEYECEKLER"

Habertürk'te Enine Boyuna programı tartışmalara neden oldu. Kemalistler hakkında konuşan Selman Öğüt'ün, "Kemalistler neler yaptı. Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler. İkna odalarını unuttular. Haddini bil. Bu ülkede Müslümanlara zulüm edilmiştir" sözlerine İsmail Saymaz'dan tepki geldi.

 

 

 

"BEN BUNLARIN TÜMÜNE NAMAZ KILDIRIRIM"

Saymaz, "İslamcılar bu ülkede azınlıktır. Bu ülkenin yüzde 99'u Müslümandır. Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor namaz kılınıyor. Bu arkadaş Elif'in E'sini bilmez. Bu arkadaş iki rekat namaz kılamaz, bu Kur'anın K'sini bilemez. Ben bunların tümüne namaz kıldırırım" ifadelerini kullandı. Gerilimin devam etmesinin ardından programın sunucusu Hülya Hökenek, reklam arası vermek zorunda kaldı.

Canlı yayında, İsmail Saymaz ile Selman Öğüt arasında çıkan 'ezan' tartışması sonrası reklama gidildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732