Can Dostlarımız Çocuklarımızla Buluştu

Eyüpsultan Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz Sokak Hayvanları Kliniği'nde gerçekleşen etkinliğe, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz ile birlikte çok sayıda gönüllü hayvansever ve öğrenci katıldı.

Yaşam Yayın: 07 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 07.10.2019 18:06:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

“ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Yardımcısı Yavuz, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Belediye Başkanımız Deniz Köken’in öncülüğünde güzel bir etkinlik düzenliyoruz. Biz can dostlarımız hayvanları çok seviyoruz, onları korumaya çalışıyoruz. Onları çocuklarımızla buluşturarak hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Burada mamalarımızı dağıtacağız.”

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

Etkinliğe 3 yaşındaki kızı Hiranur ile birlikte katılan hayvansever Filiz Alpandaç ise duyguları şu sözlerle ifade etti; “Etkinlik güzel, çocukların burada olması çok güzel. Çoçuklara küçük yaşlarda hayvan sevgisini aşılamak çok önemli. Biz de öyle büyüdük. Gönül bu tür organizasyonlara katılımın çok daha fazla olmasını isterdi.”

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, çocuk ve iç mekan

Etkinlikte minik öğrencilere hayvanları sevme, onları koruma bilinci kazandırmak amaçlanırken, özellikle hayvan dostlarımızın korunmaya muhtaç olduklarına ve onların da bir takım hakları bulunduğuna dikkat çekildi.

Öğrenciler klinikte sevimli minik dostlarını sevdiler, kediler ve köpeklerle ilgili bilgi alıp akıllarına takılan soruları veteriner hekimlere sordular.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Mehmet Taş dahil, ayakta duran insanlar

70 TORBA KEDİ MAMASI, 60 TORBA KÖPEK MAMASI DAĞITILDI

Etkinlikte hayvanseverlere ve minik öğrencilere, sokaktaki dostlarını beslemeleri için 70 torba kedi maması, 60 torba köpek maması ve 130 adet mama kabı dağıtıldı.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732