Burak Şenöz, sahneleri 'Deprem'le sallayacak.

Bursalı şarkıcı Burak Şenöz'ün son teklisi 'Deprem' Şarkısı ile deprem etkisi yarattı. Bursa eğlence hayatının önde gelen isimlerinden Burak Şenöz, son teklisi Deprem'i sevenleriyle buluştu.

Yayın: 05 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2020 09:46:10
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Takip EtGoogle News

Yeni nesil ünlü şarkıcılar,  gerçekten heyecan veriyor. Tabii ki eskiden olduğu gibi ünlü olabilmenin zorluklarını yaşamadıklarını kolaylıkla söyleyebilirim. İnternet sayesinde ve müzik kanallarının öncülüğünde bir günde tüm dünyada tanınır hale gelebiliyorsunuz. Tabii ki yine de çok çalışmadan ve üretmeden olmuyor. elbetde bunların içinde herzaman üreten ve çalışan sanatçılar var. sürekli üreten Bursalı Sanatçı Burak Şenöz,

20 yıllık müzik hayatında birçok başarılı projeye imza atan Şenöz, son teklisi 'Deprem' Şarkısı ile Müzik listelerinde Deprem etkisi yarattı. Klip çekimlerini ine gölde yapan Şenöz,  çektiği klip müzik listelerini zorluyor. klibin görüntü yönetmenliğini ise Cem Zülbahar yaptı.

(DMC) Müzik listesinde yerini ialan  Deprem şarkısı ile, Pop listelerinin son zamanlarda ilgisini çeken ismi Burak Şenöz, 6 Ağustos 'dan iti baren Dijital platformlarda yerini alacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732