Buderus uzmanlığından yeni nesil yoğuşmalı kombi: Buderus Logamax GB122i W

Isıtma sistemleri uzmanı Buderus’un yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombisi Logamax plus GB122i W daha verimli, güvenli, estetik ve kompakt boyutları sayesinde en küçük yaşam alanlarına bile uyum sağlıyor.

Teknoloji Yayın: 27 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.07.2020 23:58:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yüksek verimli, güvenilir ve kompakt

Logamax plus GB122i W sınıfının en yüksek standartlarına sahip 1:10 geniş modülasyon aralığı ile ısıtma ihtiyacına uyacak şekilde kendini uyarlıyor ve bu sayede daha verimli çalışıyor. Logamax plus GB122i W, 30 kW’a kadar sıcak kullanım suyu çıkışıyla evlerde her zaman yeterli sıcak suyun bulunmasını sağlıyor.

Pratik ve yeni nesil tasarım

Gelişmiş, kompakt ve sağlam tasarımı, Logamax plus GB122i’ nin bulunduğu ortama şık bir şekilde uyum sağlamasını sağlarken, kompakt boyutlarıyla en dar alanlara bile monte edilebiliyor. 36 kilogramdan daha hafif olan GB122i W pratik montaj imkanı da sağlıyor.

Verimli işletim sayesinde enerji tasarrufu

Logamax plus GB122i, net ve arkadan aydınlatmalı LCD ekrana sahiptir. Logamatic TC100 ile birlikte kullanıldığında, sistem mahal ısıtma verimlilik sınıfı A+'ya yükselir. Bu sayede enerji tasarrufu artar, doğalgaz faturalarında tasarruf sağlanır.

TC100 Oda Kumandası ile kombilere akıllı dokunuş

Buderus’un akıllı teknoloji ürünü Buderus Logamatic TC100 oda kumandası, sadece kombiyi uzaktan çalıştırmakla kalmıyor; kendiliğinden öğrenme ve otomatik yer belirleme özellikleri sayesinde, ısıtma sisteminin en iyi şekilde kullanılmasına ve enerji tasarrufuna yardımcı oluyor. Buderus’un akıllı oda kumandası; mobil telefona ya da tablet bilgisayara yüklenen bir uygulamayla kombiyi, istenilen yerden ve istenilen anda açıp kapatabiliyor.

Bu mobil uygulama sayesinde ev ya da iş yerlerindeki Buderus kombiler, kilometrelerce uzaktan bile istenilen ortam sıcaklığına ayarlanabiliyor. Böylece ihtiyaç kadar ısı üretilirken, hem yakıt tasarrufu hem de ısınma konforu bir arada sağlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732