Bu Tören Bir Başka

Erzurum’un köklü ailelerinden Balcıoğlu ailesi, genç Balcıoğlu’nun sünnet töreniyle büyük mutluluk yaşadı.

Yayın: 28 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 28.08.2019 15:47:47
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Takip EtGoogle News

Erzurum Off-Road’lu sünnet töreniyle bir ilke Balcıoğlu ailesiyle şahit oldu. Erzurum’da tanınmış kanaat önderlerinden Balcıoğlu ailesi, Ömer Balcıoğlu’nun torunu, Murat, Bülen ve Adem Balcıoğlu’nun yeğeni, Hakan ve Kader Balcıoğlu’nun oğlu Emre Balcıoğlu’nun erkekliğe ilk adımı attığı sünnet töreniyle gurur günlerinde büyük mutluluk yaşadı.
Pirali Baba Türbesinde yapılan sünnet şöleninde sünnet konvoyu büyük ilgi topladı. Emre Balcıoğlu’nun kirvesi Off-Road’çu Atilla Semizoğlu, organize ettiği Off-Road konvoyu ile Erzurum’da bir ilkin yaşanmasına vesile oldu. 
Büyük katılımla gerçekleşen Balcıoğlu ailesi misafirlerine,  Off-Road Konvoyu, Halk Oyunları gösterisi ve organize edilen eğlencelerle unutulmayacak bir gün yaşattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732