Boşanmak istediği eşinin kezzaplı saldırısına uğradı

Isparta'da şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi kadın, eşinin kezzaplı saldırısına uğradı.

Yaşam Yayın: 11 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 11.05.2020 16:49:01
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Isparta'da şiddet gördüğü eşinden boşanmak isteyen 3 çocuk annesi kadın, eşinin kezzaplı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda yüzünün bir kısmı yanan kadın hastanede tedavi altına alındı.

9 Mayıs Cuma günü saat 22.30 sıralarında Yedişehitler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, işe gitmek üzere evden çıkan Melahat Ü.'ye (38) boşanmak istediği eşi M.A.Ü. kezzapla saldırdı. Yüzü, kolu ve elinin bir kısmı kezzaptan yanan Melahat Ü., Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 çocuk annesi Melahat Ü., şiddet gördüğü için eşi M.A.Ü.'ye boşanma davası açtığını belirtti. 9 Mayıs Cuma akşamı işe gitmek için evden çıktığı sırada eşinin arkasından gelerek yüzüne kezzap attığını iddia eden Melahat Ü., "Kendisinin geldiğini görmedim, bir anda aradan çıktığını fark ettim. Arkamı döndüm, yüzüme kezzap atıldığını htim, yandım" dedi.

"HAPİSHANEDEN ÇIKMASINI İSTEMİYORUM"

Eşinin daha önce de evine kadar geldiğini ifade eden Melahat Ü, "Arabasını görünce eve girmedim ve polise ihbar ettim. Polis ifadesini alarak bıraktı. Zaten uzaklaştırması vardı. Bu olaydan sonra da kendisinden şikayetçi oldum. Bugün mahkemesi var diye biliyorum. Tutuklanmasını bekliyorum. Bu olayın gerekli yerlere ulaşmasını istiyorum. Eşimin hapisten çıkmasını istemiyorum, kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.

"TEHDİT EDİP, BOŞANMA DAVASINDAN VAZGEÇMEMİ İSTİYORDU"

Melahat Ü., eşinin sürekli olarak kendisini arayıp rahatsız ettiğini belirterek, "Çocuklar üzerinden bana ulaşıyordu. Amcamın oğlunun yanına gidip, zarar vereceğim diyormuş. Beni aradığında çocukları yurda vermekle tehdit edip, boşanma davasından vazgeçmemi istiyordu" dedi.

3 çocuk annesi kadın, boşanmak istediği eşinin kezzaplı saldırısına uğradı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732