"Boşandım, mutluyum" yazdığı arabasıyla konvoy eşliğinde tur attı

İstanbul'da, eşinden boşanan bir kişi, damat giysisi giyip bindiği arabasına, "Boşandım, mutluyum" yazarak konvoy eşliğinde tur attı.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 12:34:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul'da, eşinden boşandıktan sonra otomobilini gelin arabası gibi süsleten, arka camı ve yan kapılarına 'Boşandım çok mutluyum' yazısı yazdıran kişi, damat gibi giyindi. Daha sonra da araç konvoyu oluşturup kornalara basarak tur attı.

"EVLENDİĞİM İNSAN YANLIŞ BİR İNSANDI"

Yanına yaklaşan başka otomobil sürücüsünün, "Duygularını alabilir miyim? Niye böyle bir karar aldın?" sorusu üzerine, "Boşandım çok mutluyum. 2 yıl mücadele ettim. Her şeyimi kaybettim ve kendim de bittim. Boşandığıma gerçekten çok mutluyum. Darısı sizlerin başına. Evlendiğim insan yanlış bir insandı. Bu saatten sonra evliliği düşünmüyorum. Çocuğum var. Çocuğumu göstermiyorlar" dedi.

 

 

 

 Boşandım, mutluyum yazdığı arabasıyla konvoy eşliğinde tur attı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732