Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu

Bir kadın cinayeti haberi de Balıkesir'den geldi. İddialara göre arkadaş oldukları ileri sürülen şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında zanlı av tüfeğiyle kadını kalbinden vurdu. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında zanlının parmağı koptu.

Gündem Yayın: 18 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 18.12.2019 01:11:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını av tüfeği ile öldürdü. Zanlının tüfeği ateşlediği sırada parmağı koptu

Edinilen bilgiye göre, olay Kapıcıbaşı Mahallesi Çayiçi Caddesi 93. Sokak'taki 2 katlı binanın üst katında meydana geldi. İddia göre, fırıncılık yapan Mehmet Biçer (46) ile Nazan Can (35) arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında av tüfeği ateş aldı. Kalbinden vurulan kadın hayatını kaybetti.

ZANLININ PARMAĞI KOPTU

Parmağı kopan zanlı polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gözaltına alındıktan sonra adli kontrol için hastaneye sevk edilen zanlı, olay sırasında parmağının kopması nedeniyle Balıkesir'e sevk edildi. Biçer'in yapılan muayenesinde alkollü olduğu tespit edildi.

POLİS, ANA YOLU KAPATTI

Cinayet nedeniyle polis, Çanakkale bağlantılı ana yolu trafiğe kapattı. Ceset ise savcılık incelemesinden sonra Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet ile polisin incelemesi sürüyor.

Bir kadın cinayeti daha! Arkadaşı olduğu ileri sürülen kadını kalbinden vurdu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732