Bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

Manisa Salihli'de daha önce mera tartışması yüzünden aralarında husumetli olan iki aile arasında yine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti 1 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden 4 kişi de aynı aileden oldu.

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.04.2020 15:02:31
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Manisa'nın Salihli ilçesinde aralarında daha önceden mera yüzünden husumet olduğu iddia edilen 2 aile arasında çıkan tartışmada aynı aileden 4 kişi ölürken, diğer aileden de 1 kişi yaralandı. Olayda öldürülen 63 yaşındaki Hasan Mısırlı'nın cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

 

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, olay, saat 11.00 sıralarında Salihli'ye bağlı Eldelek Mahallesi'nde meydana geldi. Bekir K. (57) ve Galip K. (57) isimli 2 kardeş ile daha önceden aralarında mera yüzünden husumet bulunan Halime Mısırlı (64), Halil İbrahim Mısırlı (40), Hasan Mısırlı (63) ve Halil Mısırlı (41) isimli şahıslar arasında tartışma çıktı.

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

AV TÜFEĞİYLE 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken cezaevinden yeni çıkan Hasan Mısırlı (63), Bekir K'yı (57) bıçakla yaraladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Galip K. isimli şahıs yanında bulunan av tüfeği ile Halime Mısırlı, Hasan Mısırlı, Halil Mısırlı ve Halil İbrahim Mısırlı'yı av tüfeği ile vurarak öldürdü. Hasan Mısırlı'nın cezaevinden yeni tahliye olduğu öğrenildi.

Husumetli aileler arasında çıkan kavgada bir aile yok oldu: 4 ölü, 1 yaralı

FAİLLER YAKALANDI

Olay sonrasında; olayda hafif şekilde yaralanan Bekir K. ile olayın şüphelisi olan Galip K. isimli şahıslar olayda kullanıldığı tespit edilen av tüfeği ile birlikte yakalandı. Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732