BEŞİKTAŞ’TA YAĞIŞ ÖNLEMLERİ!

17 Ağustos, 2019 Cumartesi günü İstanbul genelinde yağan sağanak yağmurun öncesinden başlayarak Beşiktaş Belediyesi ekipleri teyakkuzdaydı.

Yayın: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2019 18:16:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüklerinden ekipler 24 saat boyunca ilçe genelinde önlemler alarak Beşiktaşlıların yaşadıkları olumsuzluklara hızla müdahale etti. Birçok ilçenin aksine Beşiktaş, yoğun yağışa rağmen oldukça az olumsuzlukla karşılaştı. Başkan Rıza Akpolat, sosyal medya üzerinden, 24 saat özveri ile çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti. 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

BAŞKAN AKPOLAT ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ.

Başkan Rıza Akpolat, önceki gün yaşanan yağıştan etkilenen esnafı ve vatandaşı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Akpolat ve beraberindeki belediye yetkilileri, gelecekte yaşanabilecek yağ ışlarda alınacak önlemler konusunda da notlar aldı.

Görüntünün olası içeriği: açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: ayakkabılar, basketbol sahası ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: oturan insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732