Beşiktaş’ta Personel Afet Eğitimi Aldı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, afet ve acil durumlarda vatandaşlara daha nitelikli hizmet sunulması için belediye personeline Afet Yönetim Merkezi tarafından verilen afet eğitimi sonrası sertifikalarını takdim etti.

Yayın: 21 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.08.2020 17:42:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Eğitimi başarıyla geçen personeli tebrik eden Başkan Rıza Akpolat, her türlü afete karşı tam donanımlı bir şekilde hizmete devam edeceklerini belirtti.

Beşiktaş’ta Personel Afet Eğitimi Aldı

Beşiktaş Belediyesi’nde kurum içi eğitimler farklı alanlarda devam ediyor. Personeline birçok eğitim hizmeti sağlayarak vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için çalışmalar gerçekleştiren Beşiktaş Belediyesi, bu kapsamda çalışanlara Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı’nda ‘Afet Eğitimi’ programı düzenledi.

Beşiktaş’ta Personel Afet Eğitimi Aldı

Eğitimi başarıyla geçip sertifika almaya hak kazanan personeli tebrik eden Başkan Rıza Akpolat çalışanlara sertifikalarını kendisi takdim etti.

Beşiktaş’ta Personel Afet Eğitimi Aldı

Afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmanın önemine değinen Başkan Rıza Akpolat,‘’ Çalışma arkadaşlarımız, komşularımıza daha donanımlı bir hizmet sağlayabilmek için Afet Yönetim Merkezimiz tarafından düzenlenen afet eğitimini aldılar.

Kendilerine, katıldıkları eğitim sonucunda almaya hak kazandıkları sertifikalarını Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı’nda düzenlediğimiz törenle takdim etmenin gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732