Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümünü ilçenin her yerinde coşkuyla kutlayarak çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Sanat Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 13:12:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

Led araçlarda milli mücadele ruhunu yansıtan marşlar çalınarak Beşiktaş’ın mahallelerinde gün boyu dolaşılacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da etkinliklere katılarak komşularıyla beraber Zafer Bayramı’nı kutlayacak.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Atatürk ve silah arkadaşlarının vermiş olduğu Kurtuluş Savaşı’nın simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Beşiktaş’a yakışır bir şekilde coşkuyla kutlanacak. Pandemi nedeniyle kutlamalar sosyal mesafeye uygun olarak gerçekleştirecek.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Led araçlarıyla Atatürk’ün sevdiği ve aynı zamanda Milli Mücadele ruhunu yansıtan marşlar eşliğinde Beşiktaş’ın bütün sokak ve caddeleri 29 Ağustos Cumartesi sabahından itibaren gün boyu dolaşılacak.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlanacak

Pazar Günü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü nedeniyle Kaymakamlık tarafından Beşiktaş Anadolu Lisesi Bahçesi’nde resmi tören düzenlenecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve ilçe protokolünün katılacağı tören sonrasında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Barbaros Meydanı’nda ‘‘Zafer Yolu’’ adlı resim sergisi ziyaret edilecek.

Yine gün içerisinde sabah saatlerinde başlayarak Led araçlarıyla Beşiktaş’ın bütün sokak ve caddeleri marşlar eşliğinde dolaşılacak.

Akşam saatlerinde ise saat 21.00’de Etiler Sanatçılar Park’ında gazeteci, yazar ve tiyatro sanatçısı Metin Uca’nın sahnelediği ‘’Dilinizi Eşek Arısı Soksun’’ tek kişilik gösterisi izleyiciyle buluşacak.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katılacağı Zafer Bayramı etkinliklerinde siz değerli basın mensuplarını da aramızdan görmekten mutluluk duyarız.

29 Ağustos Cumartesi Programı

11.00 - 17.00 Led araçlar marşlar eşliğinde Beşiktaş’ı dolaşacak.

30 Ağustos Pazar Programı

09.00 Kaymakamlık Resmi Töreni - Beşiktaş Anadolu Lisesi Bahçesi

Resmi tören sonrası ‘’Zafer Yolu’’ adlı sergi ziyareti - Barbaros Meydanı (Başkan Rıza Akpolat katılacak.)

11.00 - 17.00 Led araçlar marşlar eşliğinde Beşiktaş’ı dolaşacak

21.00 Metin Uca’nın tek kişilik gösterisi ‘’Dilinizi Eşek Arısı Soksun’’ Etiler Sanatçılar Parkı (Başkan Rıza Akpolat katılacak.)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732