Beşiktaş, hazırlık maçında Mezokövesd-Zsory'yi 2-0 yendi

Beşiktaş, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Mezokövesd-Zsory'yi Adem Ljajic ve Atiba'nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 08.01.2020 19:43:08
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Ligde ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan siyah-beyazlı takım, özel müsabakada Macaristan temsilcisi Mezokövesd-Zsory ile karşı karşıya geldi. Gloria Sports Arena'nın ev sahipliği yaptığı müsabakaya Beşiktaş Loris Karius, Pedro Rebocho, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Muhammed Elneny, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Tyler Boyd ve Umut Nayir ilk 11'i ile çıktı.

İKİNCİ YARIDA GENÇLER OYUNA DAHİL OLDU

Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Abdullah Avcı, devre arasında 9 oyuncu değişikliği yaptı. Utku Yuvakuran, Güven YalçınAbdoulay DiabyOğuzhan ÖzyakupNecip UysalRıdvan YılmazEnzo RocoKartal Kayra Yılmaz ve İlkay İşler ikinci yarıda oyuna girdi. Beşiktaş'ta 73. dakikada Rebocho ve Boyd'un yerlerine ise Kerem Kalafat ve Emre Yıldız maça dahil oldu.

GOLLER LJAJİC VE HUTCHİNSON'DAN GELDİ

Beşiktaş, 10. dakikada penaltından Ljajic ve 25. dakikada Hutchinson'ın attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısını Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de izledi. Başkan Çebi, müsabakayı yönetim kurulu üyeleri Emre KocadağErdal Torunoğulları ve futbol direktörü Ali Naibi ile takip etti.

Beşiktaş, hazırlık maçında Mezokövesd-Zsory'yi 2-0 yendi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732