Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Balıkesir il Başkanı.M.Zafer Özkan Kandil mesajı yayımladı.

Merkez Parti Balıkesir İl Başkanı M.Zafer Özkan, "Sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, pek çok güzelliğin yaşandığı Ramazan-ı Şerifin habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yaşam Yayın: 06 Nisan 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.04.2020 21:14:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Özkan;Ülkemizin zor bir dönemden geçiyor bu zor zamanda, Milletimizden ricamız yasal uyarılara duyarlı olup çok mecbur olmadıkça dışarı çıkmamalarını rica ediyoruz. Covit 19 Salgının ülkemizde hayatı durma noktasına getirdiği şu günlerde öncelikle salgın sebebi ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet tedavisi devam eden hastalarımıza acil şifa diliyorum dedi.

Özkan ;Berat Kandilinin yüreklere aydınlık, sıkıntı da olanlara da kolaylık vesilesi olmasını temenni ediyor; “Tüm İslam âlemi için fırsat olan Berat Kandili,Allah'ın bütün kullarına rahmet, lütuf ve mağfiret kapılarını aralayarak kullarını bağışladığı, günahlarını affettiği, dualarına karşılık verdiği mübarek gecelerden birisidir. Bizler de bu fırsatı değerlendirmeli, temiz bir kalple Allah’a yönelerek,  bu mübarek geceyi en güzel şekilde idrak etmeliyiz.

Bu eşsiz gecenin kurtuluşumuza, günahlardan beratımıza vesile, günahlardan arınmış, tertemiz bir vicdanla hayırlı başlangıçlar için de büyük bir adım olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslâm âleminin mübarek Berat Kandillerini tebrik ediyorum. Berat Kandili vesilesiyle beratımızın önünde duran her türlü engeli bertaraf ederek birbirimizin beratına yardımcı olmayı, Ramazan-ı şerife barış, huzur ve güven içinde kavuşmayı Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732