BENİ ANNEMİN DUALARI KORUYOR

Beyaz perdenin lastik kızı olarak anılan Nurdan Paksoy, sporcu kimliğinin yanında oyunculukta da başarıdan başarıya koşuyor.

Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 18:15:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İş yoğunluğunun arasında Kahramanmaraş’ dan gelen annesi Selvi Paksoy’a İstanbul’un önemli camilerini gezdiren Nurdan Paksoy, yeni başlayacağı film içinde görüşmelere devam ediyor. Ailesine düşkünlüğüyle bilinen ünlü isim Nurdan Paksoy “İstanbul gibi bir şehirde yaşamak zor,  4. Sinema filmimi çekmek için görüşmelerim devam ediyor. Oyunculuk sektörüne girerken her kes bir şeyler söyledi birazda gözümü korkuttu. Sinema dünyasında hiç kötü bir durumla karşılaşmadım ya söylenenler yalan ya da annemin duaları beni koruyor” dedi. Önümüzdeki günlerde televizyon ekranlarında olmak istediğini de sözlerine ekleyen Nurdan Paksoy, sinemanın oyuncuya işinde büyük tecrübe ve disiplin kattığı vurgusunu da yaptı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar, şapka ve açık hava
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732