'Ben PKK'lıyım' Diyen Vatandaş Konuştu: "10 Yıldır AK Partiliyim"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin "Miting alanında bir kişi, 'Ben PKK'lıyım' diyerek provokasyon yaptı" dediği vatandaş, "10 yıldır AK Parti üyesiyim. CHP'ye oy veren arkadaşlarım ve akrabalarım olduğu için tepki göstermek istedim." diye konuştu.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2019 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2019 09:09:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin "Miting alanında bir kişi, ben PKK'lıyım diyerek provokasyon yaptı" dediği şahsın videosunu paylaştı. Söz konusu kişi, "CHP'ye oy veren arkadaşlarım ve akrabalarım olduğu için 'Her CHP'ye oy veren PKK'lıysa ben de PKK'lıyım' diyerek tepki göstermek istedim" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, geçen günlerde kullandığı "Bu adilere sandıkta gereken cevabı verecek misiniz?" ifadesi için "Konuşmam sırasında miting alanına gelen bir kişinin 'Ben PKK'lıyım' diye provokasyon yapması (konuşmanın bütününe bakıldığında görülecektir) ve son dönemde kamuoyuna da yansıyan, bazı partilerin listelerinde terör örgütü bağlantılı çok sayıda kişinin yer aldığının ortaya çıkması üzerine, 'Bu adilere dersini sandıkta verecek misiniz?' diye seslendim" demişti.

"BAKANIN SÖZLERİNE KARŞI BEN BÖYLE KONUŞTUM"

Videoda açıklamalarda bulunan kişi, "Bakan konuşmasında CHP İzmir belediye meclis üyeleri arasında PKK'lıların olduğunu söyledi. Bunların zihniyeti belli, bunlara oy verenler de aynı zihniyeti taşıyorlar, deyince ben de CHP'ye oy veren arkadaşlarım ve akrabalarım olduğu için her CHP'ye oy veren PKK'lıysa ben de PKK'lıyım diyerek tepki göstermek istedim. PKK'ya karşı bir sempatim elbette yok. Bakanın sözlerine karşı ben böyle konuştum" dedi.

"10 YILDIR AK PARTİLİYİM"

Cebinden bir belge çıkaran kişi, 10 yıldır AK Parti'nin üyesi olduğunu söyledi ve "Sayın bakanım biz kimin kimlerle kol kola gezdiğini biliyoruz. Ben 10 yıldır cumhurbaşkanımla kol kola yürüdüm" ifadelerini kullandı."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732