BEN ERZURUM DİYORUM EV BARK DİYOR

İYİ Parti Erzurum Millet vekili Naci Cinisli'den Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen'e cevap verdi.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2019 18:45:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sekmen, 'Hesapları blokeli' iddiasına yanıt verdi: Yok öyle bir şey

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Partili Naci Cinisli’nin, ''Borçlarından dolayı banka hesapları blokeli'' iddiasına, ''Yok öyle bir şey'' diyerek yanıt verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İYİ Partili Naci Cinisli’nin, “Borçlarından dolayı banka hesapları blokeli” iddiasına, “Yok öyle bir şey” diyerek yanıt verdi. Sekmen, “Vekil olabilirsin ama şehri kötülemeye hakkın yok. Senin daha burada evin yok” diyerek yeni bir tartışma başlatan EBB Başkanı Sekmene İYİ Parti Erzurum millet vekili Naci Cinisli’den cevap gecikmedi.

İYİ Parti Erzurum Millet vekili Naci cinisli Sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet sekmen’e  Ailecek güldük buna cevap verirsem Atalarımın kemikleri sızlar cevabını verdi.

Cinisli; üzüldüm geçmiş olsun benzer bir tavrı 24 haziran seçimleri öncesi İyi Parti Erzurum Millet vekili adayı olmam üzerine Amcam Erzurum eski millet vekili Rasim Cinisli’ye takınılmış  Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Düzenlediği ve fotoğrafı ile ilan ettiği,ramazan söyleşisi sebepsiz iptal edilmişti. Tahammül önemli diye cevap verdi.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yazı

Görüntünün olası içeriği: yazı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732