Belediye konutunu satın alan Gökçekler, site aidatını ödemedikleri için icraya verildi

Belediye Encümeni kararı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait Başkanlık konutunu eşinin de ortağı olduğu şirketin üzerine satın alan Melih Gökçek'in, altı aydır aidat ödemediği ortaya çıktı. Site yönetimi, biriken aidat borcu nedeniyle Gökçekleri icraya verdi.

Gündem Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 17:12:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan ve Melih Gökçek tarafından kullanılan başkanlık konutu geçen yıl satışa çıkarıldı. Konutu, Gökçek'in eşi Nevin Gökçek ile avukatının şirketi aldı. Mustafa Tuna döneminde alınan Belediye Encümeni kararının ardından konutu üzerine alan Gökçeklerin biriken aidat borcu nedeniyle icraya verildiği ortaya çıktı.

ALTI AY AİDAT ÖDEMEDİ

BirGün gazetesinde yer alan habere göre, Başkanlık konutunu eşinin de ortağı olduğu şirketin üzerine satın alan Gökçek'in, altı ay aidat ödemediği tespit edildi. Toplam 7 bin 464 TL aidat borcu biriken Gökçekler, site yönetimince icraya verildi.

BORCA FAİZ EKLENDİ

Ankara Dokuzuncu İcra Dairesi'nce hazırlanan, "İlamsız Takiplerde Ödeme Emri" yazısına göre, geciken aidatlar nedeniyle 869 TL de faiz işledi.

 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732