Belediye başkanıyla aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Asıl kocam beni evli bir kadınla aldattı

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'le yasak aşk yaşadığı iddia edilen Sümeyra Tilki, eşi Ahmet Tilki'nin evli bir kadınla ilişkisi olduğunu belirterek kendisine kumpas kurulduğunu söyledi. Eşinin bahsi geçen kadınla çekilen fotoğrafını paylaşan Sümeyra Tilki, "Her şeyin nedeni bu fotoğraf" dedi.

Gündem Yayın: 31 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 31.07.2020 11:21:44
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Takip EtGoogle News

Kocasının makam şoförlüğünü yaptığı Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'le yasak aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düşen Sümeyra Tilki, eşi Ahmet Tilki'nin kendisini evli bir kadınla aldattığını ifade etti. Sümeyra Tilki, eşinin bahsi geçen kadınla çekilen fotoğrafını "Her şeyin nedeni bu fotoğraf" sözleriyle paylaştı.

"BENİMLE EVLİYKEN BAŞKA EVLİ BİR KADINLA İLİŞKİ YAŞIYORDU"

Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre; eşinin kendisine kumpas kurduğunu savunan Sümeyra Tilki, Ahmet Tilki'nin başka bir kadınla fotoğrafını paylaşarak, "İşte her şeyin nedeni bu fotoğraf. Kendisi benimle evliyken başka evli bir kadınla ilişki yaşıyordu. Ben bunu öğrenince deliye döndü. Zaten fotoğraflar ortada. Herkese ahlak dersi veriyor ama evli, çocuklu bir kadınla birlikte olmaktan da geri durmuyor" dedi.

"HERKES NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNU GÖRSÜN"

Elinde fotoğraf ve ses kayıtları olduğunu kaydeden Tilki, "Bu belgeleri boşanma davamda delil olarak sunacaktım. Ama artık ipin ucu kaçtı. Herkes kendisinin nasıl bir insan olduğunu görsün. Mahkemede fotoğraf, ses kayıtları ve benle evliyken o kadınla yaptığı yazışmaları delil olarak sunacağım. Bundan sonra da konuşmama kararı aldım" paylaşımı yaptı.

Belediye başkanıyla aşk yaşadığı iddia edilen kadın: Asıl kocam beni evli bir kadınla aldattı

"O FOTOĞRAFLAR EVLENMEDEN ÖNCE"

Söz konusu fotoğrafın 2015-2016 yılına ait olduğunu savunan Ahmet Tilki, şöyle dedi: "Kendi pisliklerini örtbas etmek için böyle davranıyorlar. Geçmişte herkesin ilişkisi olabilir. O fotoğraftaki kadını böyle bir şeyin içine çekmenin bir anlamı yoktu. Umarım o kadın da kendisine dava açar. Geçmişe gitmeye kalkarsak eşim benimle evlenmeden önce ilçe jandarma komutanı ile nişanlandı. Ama komutan bunun nasıl bir insan olduğunu öğrenince nişanı atıp tayinini istedi ve gitti."

"GEÇMİŞTEKİ İLİŞKİLERİM KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Geçmişte bir TSK mensubu ile nişanlandığını doğrulayan Sümeyra Tilki, "Bu nasıl bir ahlaksızlık. Benim geçmişteki ilişkilerim kimseyi ilgilendirmez. Evet nişanlandım ama anlaşamadık ve ayrıldık. Bununla ilgili kimseye hesap vermem" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732