Başkan Uçar’ın Maske Hassasiyeti

Yakutiye Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında yeni bir farkındalığa imza attı.

Yayın: 03 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 03.09.2020 20:43:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Yakutiye ilçe sınırlarındaki billboardlara çeşitli dillerde “LÜTFEN MASKEMİZİ TAKALIM” uyarısı yaparak bir ilke imza atan Yakutiye’nin Doktor Başkanı Mahmut Uçar, vatandaşların koronavirüsle mücadelede daha tedbirli olmaları ve maske takmalarını özendirmek için böyle bir uygulamaya gittiklerini söyledi.

Başkan Uçar’ın Maske Hassasiyeti

10 ayrı dilde uyarı yapıldı.

Başkan Uçar’ın Maske Hassasiyeti

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, halkın koronavirüsle mücadelede en etkin korunma yöntemi olan maske, mesafe ve temizlik hususunda çok titiz davranması gerektiğine dikkat çekerek, özellikle son günlerde artan vakalar üzerine maske kullanımında bir farkındalık oluşturmak adına Türkçe mesajla birlikte 9 ayrı dilde maske uyarısı yaptıklarını bildirdi.

Türkçe’yle birlikte, Arapça, Almanca, Rusça, İngilizce, Farsça, Çince, Kazakça, Boşnakça ve Azeri Türkçesi olarak hazırlanan “LÜTFEN MASKEMİZİ TAKALIM” uyarısını ilçe merkezindeki tüm billboardlara astıran Dr. Mahmut Uçar, "amacımız hem ilimizde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlara mesaj vermek hem de kendi halkımızda farkındalık oluşturmaktır." dedi.

Başkan Uçar, Bu tür algı çalışmaları ile maske kullanımının daha da yaygınlaşmasını beklediklerini ve sosyal mesafe ve temizlik kurallarına karşı halkın daha duyarlı olmasını beklediklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732