BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Öncesi Başkan Şimşek, Gençler ile Buluştu

Yayın: 16 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 16.05.2020 16:04:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Binlerce gencin merak içerisinde beklediği sokağa çıkma izni 11:00 itibariyle başladı. 15- 20 yaş arası gençlerin sokağa çıktığı günde gençlerle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gençlerin taleplerini dinledi.

Günler sonra dışarı çıkarak Gölbaşı’nın park ve bahçelerinde gençler ile bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığı gençlere, Türk bayrağı, şapka, anahtarlık, kalem dağıttı. Gençlerin Gölbaşı Belediye’sinden beklentilerini dinlediği ziyarette gençler ile sohbet eden Şimşek “Bizler her şeyden önce sizlere daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz. Sizler için hayata geçireceğimiz birbirinden özel projelerimiz olacak. E- dershane projemizi yine sizler için hayata geçirdik. Sizlerin android tablet veya android cep telefonlarından günün her saatinde kendi şifreleri ile ücretsiz ulaşabilecekleri 3.500 sorunun yer aldığı e-dershane hizmette. Matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, dil anlatım, tarih coğrafya ve felsefe sorularını içeren sistemde, 2000 adet sorunun çözümlü anlatımlarını içeren videolar siz öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Sınav sürecinde de sizlere başarılar diliyorum” dedi.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732