BAŞKAN RIZA AKPOLAT MAHALLE ZİYARETLERİNE SİNANPAŞA’DAN BAŞLADI

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, mahalle ziyaretlerine Sinanpaşa Mahallesi’nden başladı mahalle içerisinde bulunan Çarşı esnafını da ziyaret etti.

Yayın: 02 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 02.07.2019 17:08:03
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Başkan Akpolat 23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde vatandaşların katılımı ve destekleri için teşekkür etti. Ziyaret sırasında vatandaşlar Başkan Akpolat’a yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Herkesle tek tek tokalaşan Başkan Akpolat, 23 Haziran’da yenilenen İstanbul seçimi için vatandaşların rekor düzeyde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destekleri için teşekkür etti. Ziyaret sırasında Balık Pazarı’na da uğrayan Başkan Akpolat esnafa bir sorunu olup olmadığını sorarak her zaman belediyenin kapısı sizlere açıktır mesajı verdi.  Vatandaşların Başkan Akpolat’a ilgisi yoğun oldu sık sık fotoğraf çekinerek sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Akpolat Beşiktaş’ın her sokağını her mahallesini gezeceğini ve halkın içinde olacağını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
pub-1785681847249596 2497439732