BAŞKAN İMAMOĞLU: “DERDİMİZ, 39 İLÇEYİ YERİNDE İNCELEMEK”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15’nci ilçe belediyesi ziyaretini Başakşehir’e yaptı. İmamoğlu, “Derdimiz, 39 ilçeyi yerinde incelemek” dedi.

Gündem Yayın: 23 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 23.12.2019 22:09:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başakşehir, İmamoğlu’nun ziyaret ettiği 15’nci ilçe belediyesi oldu. Kartoğlu, İmamoğlu’na ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaret edecek 24 ilçe belediyesi daha olduğunu belirten İmamoğlu, “Bütün ilçeleri geziyoruz. Derdimiz, 39 ilçeyi yerinde dinlemek. İBB ile ilgili belediye başkanlarımızın taleplerini alıyoruz. Bugüne kadar olan ve bundan sonra olacak süreçlerle ilgili eşgüdümlü ne yapabiliriz, onu yerinde analiz etmek istiyoruz. Bugün de Belediye Başkanı’mızla ve heyetiyle Başakşehir’i konuşacağız. İBB’nin mevcut yatırımları neler? Hangi konumdalar? Ve ‘Bundan sonra ne olmalı’yı tartışacağız. Bu aşamanın bir aşama sonrası da belediyelerimizin, bizim bölge masalarımızda görev almaları, orada İBB’ye sürekli bir şekilde gündemlerini aktarabildikleri bir atmosfer yaratabilmek. İnşallah İstanbul’umuz için hayırlı bir iletişim noktasına dönüşür” dedi


Konuşmaların ardından, Başkan Kartoğlu ve beraberindeki ilçe belediye yöneticileri, İBB heyetine sunum yaptı. Sunumun ardından İmamoğlu ve Kartoğlu, saha incelemesine çıktı. İkili, İBB Engelli Rahabilitasyon Merkezi inşaatında ve bitiğindeki Başakşehir 15 No’lu Aile Sağlık Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732