Başkan Gökhan Yüksel, "Yuvamız İstanbul" projesinin temel atma törenine katıldı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) "150 mahalleye 150 kreş" sloganıyla başlattığı, "Yuvamız İstanbul" projesinin Pendik'teki toplu temel atma törenine katıldı.

Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 18:29:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bastığı buton ile başlayan toplu temel atma töreni kapsamında İstanbul'un Pendik, Kartal, Sultanbeyli, Sancaktepe, Sultangazi, Küçükçekmece, Avcılar, Esenyurt, Arnavutköy, Silivri ve Beylikdüzü ilçelerinde yapılacak olan 11 kreşin temeli atıldı.

"Çocuklarımızın eğitimindeki eşitsizliği ortadan kaldırmak zorundayız"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu törende yaptığı konuşmasında, kreşlerin önemini ve ülkemize sağlayacağı katkıyı vurguladı. Seçim meydanlarında verdiği en önemli vaadinin bu şehrin çocuklarına yatırım yapmak oldupunu söyleyen İmamoğlu, "Kreş meselesi bu şehrin ve bu ülkenin çocuklarının hayatını en fazla değiştirecek şey. Bu yatırım, ümit ediyorum ki, İstanbul'a ve ülkemize belki de en önemli katkıyı sunacak proje. İstanbul'da sorgulamamız gereken, fırsat eşitliğidir. 'Yuvamız İstanbul' projesi, İstanbul'daki çocukların eşitlenmesi projesidir. Çocuklarımızın eğitimindeki eşitsizliği ortadan kaldırmak zorundayız. Mücadele edersek bunu başarabiliriz." diye konuştu.

"İstanbul için kreş seferberliği başlamıştır"

Törenin ardından sosyal medya hesabından törene ilişkin paylaşımda bulunan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İmamoğlu'nun "Bu şehrin çocukları eşit olacak" sözünü ön planda tutarak, "İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu öncülüğünde İstanbul'da 150 mahalleye 150 kreş projesinin temellerinin atıldığı açılış törenine katıldık. İstanbul için kreş seferberliği başlamıştır. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732