Başkan Gökhan Yüksel, devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde yürüttüğü bazı çalışmaları yerinde inceleyerek denetlemerde bulundu. Çalışmaların son durumu hakkında teknik personelden bilgi alan Başkan Yüksel, devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak ilçe halkının kullanımına sunulması talimatını verdi.

Yayın: 10 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2019 14:14:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Başkan Gökhan Yüksel, ilk olarak yıkılan Kartal Stadı'nın yerine yapımı süren Stat Meydan Proje Alanını inceledi. Stat Meydanındaki çevre düzenlemelerini inceleyen Başkan Yüksel, sonra Uğur Mumcu Mahallesi'ne geçti.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, ağaç, açık hava ve doğa

Kartal Belediyesi'nden engelli rampası

Başkan Gökhan Yüksel, Uğur Mumcu Mahallesi Nehir Apartman'da yaşayan engelli vatandaşların bina merdivenlerini daha rahat kullanabilmesi için Kartal Belediyesi tarafından yapım çalışmaları devam ettirilen engelli rampasını inceledi. Ardından Başkan Yüksel, daha önce çalışan personele çay ikram etmek isterken ufak bir kaza geçiren Kartallı Hüsamettin Amcaya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Okul ziyaretinde çocuklarla maç yaptı

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Başkan Gökhan Yüksel, daha sonra Hürriyet Mahallesi'nde Şeyh Şamil Ortaokulu çıkışında yer alan İller Sokak'ta yapılacak olan kaldırım ve yol çalışmasını yerinde inceledi. Bu sırada okulda bulunan öğrencilerin yoğun ısrarı üzerine çocuklarla bir süre maç yaparak keyif dolu anlara ortak oldu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, bitki, ağaç, ayakkabılar ve açık hava

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

pub-1785681847249596 2497439732